Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Accessoires
  2. draadloze toetsenbord

Top 10 beste draadloze toetsenborden | Beste draadloze toetsenborden van 2024

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Met stijgende werkdruk is het steeds normaler geworden om overal te kunnen werken. Daarom is het verleidelijk om een draadloos toetsenbord aan te schaffen. Maar met zoveel verschillende opties op de markt, hoe weet je welke het beste bij je past? Geen zorgen, want wij helpen je op weg! In onze lijst presenteren we de top 10 draadloze toetsenborden. Hieruit kun je, op basis van jouw wensen, een draadloos toetsenbord uitkiezen. Deze lijst geeft je een overzicht van de beste draadloze toetsenborden, zodat jij onbezorgd online kunt shoppen. Let's get started!

Wij hebben recent uitvoerig onderzoek gedaan naar verschillende draadloze toetsenborden. We hebben ze beoordeeld op kwaliteit, de prijs en ervaringen van andere gebruikers. Na onze vergelijking hebben we een top 10 van de beste draadloze toetsenborden voor jou samengesteld. Deze lees je hieronder. 

Top 10 beste draadloze toetsenborden

1. Draadloos Toetsenbord

Met het draadloze toetsenbord van Nomfy ben je voorbereid op alles. Je bent in staat om overal te werken, zoals in de trein en op je smart TV. Dit kleine, draadloze toetsenbord met hoge kwaliteit is zeer handig en werkt met alle apparaten die bluetooth ondersteunen. De slaapstand zorgt ervoor dat je het draadloze toetsenbord lang kunt gebruiken op één set AAA batterijen (niet inbegrepen). De zwarte kleur past bovendien goed bij al je andere apparaten. Kortom, met het draadloze toetsenbord van Nomfy heb je een universeel draadloze toetsenbord dat je overal kunt gebruiken. Met het draadloze toetsenbord van Nomfy ben je voorbereid op iedere situatie. Door de bluetooth technologie is het toetsenbord geschikt voor alle apparaten, inclusief je smart TV. Dit draadloze toetsenbord is klein en compact, waardoor het makkelijk mee te nemen is. Daarnaast is de hoge kwaliteit van het toetsenbord zo dat er geen vertraging is tussen het typen en de letters die verschijnen op het scherm. Je kunt het draadloze toetsenbord van Nomfy gebruiken op één set AAA batterijen (niet inbegrepen). Ook heeft het toetsenbord een slaapstand, waardoor het een lange tijd meegaat. De zwarte kleur past goed bij al je andere apparaten. Kortom, met dit draadloze toetsenbord van Nomfy heb je een universeel draadloos toetsenbord dat je overal kunt gebruiken.

2. Draadloos Toetsenbord

Dit draadloze toetsenbord van Nomfy is ideaal voor mensen die veel onderweg zijn. Met het draadloze toetsenbord kan je overal gemakkelijk typen en is het ook nog eens een mooie toevoeging aan je apparatuur. Het toetsenbord is compatibel met alle apparaten die bluetooth ondersteunen, waaronder Samsung, Apple en LG. Wat het draadloos toetsenbord extra bijzonder maakt is dat het klein en compact is en dat het een slaapstand heeft waardoor het langer meegaat. Het draadloze toetsenbord van Nomfy is elegant wit, zodat het bij iedere apparatuur past. Een draadloos toetsenbord is de ideale oplossing om comfortabel te typen op ieder apparaat. Met het draadloze toetsenbord van Nomfy ervaar je gemakkelijk het comfort van typen op ieder apparaat. Het draadloze toetsenbord is klein en compact, waardoor het makkelijk mee te nemen is als je onderweg bent. Bovendien is het draadloze toetsenbord compatibel met alle apparaten die bluetooth ondersteunen. Het toetsenbord heeft een slaapstand waardoor het extra lang meegaat. Daarnaast heeft het toetsenbord een elegante witte kleur, waardoor het bij iedere apparatuur past. Met het draadloze toetsenbord van Nomfy kan je in de trein gemakkelijk aantekeningen maken of typen op je tablet of smart TV. Het toetsenbord werkt op AAA batterijen (niet inbegrepen) en er is geen vertraging tussen het typen en de letters die verschijnen op het scherm. Kortom, een draadloos toetsenbord is de ideale oplossing voor het comfortabel maken van aantekeningen of typen op ieder apparaat.

3. Trust Ody Draadloos Toetsenbord Stil QWERTY

Met zijn QWERTY-indeling is het Trust Ody toetsenbord een ideaal toetsenbord voor zowel zakelijke als persoonlijke gebruikers. De toetsen zijn voorzien van een anti-ghosting technologie die ervoor zorgt dat er geen toetsen verloren gaan bij het typen. Daarnaast is de toetsenbord ook verrijkt met extra functietoetsen voor eenvoudige bediening. Met een draadloze 2.4GHz verbinding kun je het toetsenbord gemakkelijk koppelen aan je computer. Bovendien heeft het toetsenbord een batterijduur van 8 maanden voor een ononderbroken ervaring. Trust Ody brengt je een draadloos toetsenbord dat rust en stilte in je werkomgeving brengt. Het toetsenbord heeft een modern design met een QWERTY-indeling en een anti-ghosting technologie voor een optimale gebruikservaring. Verder is het verbonden met een draadloze 2.4GHz verbinding en heeft de batterij een lange levensduur van 8 maanden. Het Trust Ody draadloos toetsenbord is een stille, comfortabele en betrouwbare partner voor al je productiviteit.

4. Phreeze Draadloze Toetsenbord Set

De Phreeze™ Draadloze Toetsenbord en Muis Set + USB Ontvanger is echt een must voor mensen die veel met de computer werken. De ergonomische vorm zorgt ervoor dat je een stuk langer met comfort kunt werken. Het QWERTY toetsenbord heeft een lichte toetsaanslag en de morsbestendigheid maakt het extra gebruiksvriendelijk. De optische muis werkt ook zeer nauwkeurig, waardoor je onderarm en pols in een natuurlijke positie blijven. Bovendien heb je de keuze uit verschillende besturingssystemen. De batterijen van het toetsenbord gaan 24 maanden mee en die van de muis 12 maanden. Geniet van de Phreeze upgrade en laat je verrassen door de kwaliteit, service en garantievoorwaarden. De Phreeze™ Draadloze Toetsenbord en Muis Set + USB Ontvanger is een ideaal hulpmiddel voor mensen die veel met de computer werken. Met de ergonomische vorm kan je productiever werken zonder last te krijgen van kramp of spierpijn. Het toetsenbord heeft een lichte toetsaanslag en is morsbestendig, wat het extra gebruiksvriendelijk maakt. Daarnaast heeft de optische muis een nauwkeurige werking, waardoor je onderarm en pols in een natuurlijke positie blijven. De draadloze set is geschikt voor verschillende besturingssystemen en de batterijen gaan respectievelijk 24 maanden en 12 maanden mee. Geniet van de Phreeze upgrade en laat je verrassen door de kwaliteit, service en garantievoorwaarden.

5. Ultra Slim Draadloos Toetsenbord

Het Ultra Slim Draadloos Toetsenbord van Avalue heeft een ergonomisch ontwerp waarmee je comfortabel kunt werken. De toetsen zijn zo ontworpen dat je je vingers en polsen minder belast. Je krijgt bovendien een prettig typgevoel dat je een productiever en efficiënter gevoel geeft. Door het lage profiel en de antislip voeten kan het keyboard makkelijk mee op reis. De 2,4GHz technologie zorgt voor een betrouwbare verbinding en je kunt het toetsenbord draadloos verbinden met andere apparaten. De Bluetooth 5.0 technologie zorgt ervoor dat je het keyboard binnen 3 seconden kunt koppelen aan je laptop, tablet of telefoon. Dankzij de stand-by modus gaat de batterij langer mee en kun je de hele dag door typen. Het Ultra Slim Draadloos Toetsenbord van Avalue is de perfecte keuze voor wie productief en comfortabel wil werken. Met dit toetsenbord kun je draadloos werken dankzij de nieuwste Bluetooth 5.0 technologie. Draag het mee op reis en type de hele dag door dankzij de stand-by modus. Met het ergonomische ontwerp bescherm je je handen en polsen tegen vermoeidheid. Het slanke design staat mooi achter iedere laptop en met de antislip voeten blijft het op zijn plaats. Geniet van een betrouwbare verbinding die binnen 3 seconden is gekoppeld. Typ makkelijk, comfortabel en productief met het Ultra Slim Draadloos Toetsenbord van Avalue.

Nummers 6 t/m 10 beste draadloze toetsenborden

Tot nu toe hebben we je onze top 5 van de beste draadloze toetsenborden gepresenteerd die momenteel beschikbaar zijn op de markt. Hiermee heb je al een goed beeld gekregen van de belangrijke informatie die we verstrekken om jouw aankoopbeslissing te ondersteunen.

Om onze lijst van de top 10 beste draadloze toetsenborden compleet te maken, gaan we nu verder met de nummers 6 tot en met 10. Je kunt rustig verder lezen voor meer details over elk product, of je kunt direct doorklikken naar een van de volgende nummers.

6. Draadloos Toetsenbord
7. Logitech MX Keys Draadloos Toetsenbord QWERTY ISO
8. Apple Magic Keyboard Draadloos QWERTY
9. Logitech MX Mechanical Draadloos toetsenbord QWERTY ISO
10. Logitech K270 Draadloos Toetsenbord Qwerty ISO

6. Draadloos Toetsenbord

Met dit keyboard heeft u alle controle over uw apparaat in de palm van uw hand. U kunt het toetsenbord koppelen met meerdere apparaten via Bluetooth. U hoeft alleen maar op de verbindingsknop te drukken om verbinding te maken. Met de ingebouwde lithium-ion batterij kunt u moeiteloos lange sessies tikken zonder de batterij te hoeven opladen. Het toetsenbord is ook voorzien van een speciaal sleep-wake systeem, waardoor uw batterij wordt beschermd tegen onnodig stroomverbruik. Deze draadloze toetsenbord is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor het bestand is tegen krassen en stoten. Het toetsenbord heeft een modern design dat past bij elke omgeving. Het toetsenbord heeft een speciale kalme toetsaanslag, zodat u comfortabel kunt tikken zonder te veel lawaai te maken. Het toetsenbord beschikt ook over speciale multimedia-sneltoetsen, waardoor uw werk meer gestroomlijnd wordt. Met dit universele draadloze bluetooth toetsenbord heeft u alle controle over uw apparaat in handbereik. Het is een stijlvol, zilverkleurig keyboard met een modern design dat past bij elke omgeving. Het is ultraslank, licht van gewicht en heeft een werkbereik van 10 meter dankzij de Bluetooth V3.0 technologie. U kunt het koppelen met meerdere apparaten via Bluetooth, waarbij de ingebouwde lithium-ion batterij u moeiteloos lange sessies laat tikken. Bovendien is het toetsenbord voor.

7. Logitech MX Keys Draadloos Toetsenbord QWERTY ISO

Daarnaast is het toetsenbord voorzien van een automatische verlichting. Deze verlichting past zich aan de omgeving aan, waardoor je nooit meer in het donker zit. Ook heeft het toetsenbord een QWERTY ISO-layout en is het voorzien van een 40 uur lange batterijduur. Je kunt dit toetsenbord dus jarenlang blijven gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over lege batterijen. De Logitech MX Keys is het perfecte toetsenbord voor iedereen die zijn productiviteit wil verhogen. Het is ontworpen met een vloeiende en intuïtieve gebruikerservaring, waardoor je gemakkelijk van de ene opdracht naar de andere kunt schakelen. Ook heeft het toetsenbord een geruisloze aanraking, waardoor je bijna niet merkt dat je aan het werk bent. In combinatie met de verlichting wordt je werkervaring nog comfortabeler. Met het Logitech MX Keys toetsenbord ga je productiever aan de slag!

8. Apple Magic Keyboard Draadloos QWERTY

Het Apple Magic Keyboard Draadloos Toetsenbord QWERTY /Zilver is een heerlijk toetsenbord dat je prettig en nauwkeurig laten typen. Het is draadloos en heeft een oplaadbare batterij die ontzettend lang meegaat, waardoor je er ongeveer een maand of langer mee kan werken zonder opnieuw op te laden. Je hoeft alleen de meegeleverde geweven USB‑C-naar-Lightning-kabel te gebruiken om het aan te sluiten op een USB-poort op je Mac om het te pairen en op te laden. Wat het toetsenbord nog beter maakt, is dat het over multimediatoetsen beschikt. Deze toetsen maken het navigeren door je documenten en het bedienen van je toepassingen eenvoudiger. Daarnaast maakt het toetsenbord automatisch verbinding met je Mac, waardoor je meteen aan de slag kunt.

9. Logitech MX Mechanical Draadloos toetsenbord QWERTY ISO

Het toetsenbord heeft een duurzame constructie, waardoor het een lange levensduur heeft. Het is ook uitgerust met een lange batterijlevensduur, waardoor je het langer kunt gebruiken. Bovendien is het toetsenbord compatibel met veel verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, MacOS en Chrome OS. Er is ook een speciale knop om de batterij snel op te laden. Het toetsenbord is ideaal voor zowel professionele als persoonlijke gebruikers. De toetsen zijn zo ontworpen dat je minder vermoeid raakt tijdens het typen. Het toetsenbord heeft ook toetsen met kortere afstanden tussen elke toets, wat het typen vergemakkelijkt. Bovendien heb je een speciale knop voor media-instellingen, waarmee je muziek en video's kunt afspelen en regelen.

10. Logitech K270 Draadloos Toetsenbord Qwerty ISO

Het toetsenbord heeft een batterijduur van 24 maanden, dus je hoeft niet elke maand opnieuw te vervangen. Bovendien heeft het toetsenbord een sleutelbesparende functie, waarmee je gemakkelijk dubbelzijdige functietoetsen krijgt en de meeste toetsen met één druk kunt activeren. De Logitech K270 is slechts 1 cm dik en heeft een modern design met een zwart matte afwerking. Het toetsenbord is ook voorzien van een comfortabeler toetsenbord met een verhoogde rand, waardoor de lettertypen gemakkelijker te lezen zijn. Het toetsenbord is gemaakt van duurzaam materiaal waardoor het langer meegaat. De Logitech K270 is een draadloos toetsenbord dat je gemakkelijk kan verbinden met je pc of laptop. Het toetsenbord heeft een QWERTY-indeling en een ISO-indeling, waarmee je gemakkelijk alle besturingssysteemopties kunt gebruiken. Daarnaast heeft het toetsenbord een bereik tot 25 meter, een batterijduur van 24 maanden en een sleutelbesparende functie. Het is slechts 1 cm dik en heeft een modern design met een zwart matte afwerking. Het toetsenbord heeft ook een comfortabele toetsenbord met een verhoogde rand, waardoor de lettertypen gemakkelijker te lezen zijn. Bovendien is het gemaakt van duurzaam materiaal waardoor het langer meegaat.

Inhoudsopgave

Bram
Bram

Hoi, ik ben Bram. En voor jou onderzoek en vergelijk ik draadloze toetsenborden met elkaar. Ik vertel jou wat de top 10 beste draadloze toetsenborden zijn zodat jij niet al dat onderzoek hoeft te doen en direct een keuze kan maken uit deze top 10. Dan weet je zeker dat je een goede aankoop doet. 

Veelgestelde vragen over draadloze toetsenborden

Wij doen onafhankelijk onderzoek naar alle draadloze toetsenborden die op de markt zijn. Wij krijgen niet betaald om bepaalde merken hoger in onze top 10 te laten eindigen of om een positieve review te schrijven. 

Wij verkopen zelf geen draadloze toetsenborden maar we hebben wel de beste aanbieder geselecteerd voor jou. Klik op de “Klik hier voor de beste deal” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht. Hier kan je jouw draadloze toetsenbord kopen.

Koop jouw draadloze toetsenbord

Nu je onze top 10 beste draadloze toetsenborden hebt gelezen heb je een goed inzicht gekregen in de verschillende opties die er zijn. Het kan zijn dat je nu een voorkeur hebt voor één specifieke draadloze toetsenbord. Maar we begrijpen het ook als je nog een beetje twijfelt. We geven je nog een paar tips mee voor je jouw aankoop doet.

1. Zorg dat je koopt bij een betrouwbare webwinkel, lees de reviews die zijn geschreven over deze aanbieder.
2. Is de draadloze toetsenbord die je op het oog hebt duurzaam, kan je lang genieten van je aankoop?
3. Is de prijs/kwaliteitsverhouding goed? Zorg dat deze in verhouding is met elkaar, en koop dan jouw draadloze toetsenbord.

Onze conclusie over de diverse draadloze toetsenborden

De wereld van draadloze toetsenborden is een interessante. Er zijn veel verschillende modellen en merken en het is vaak lastig om het juiste product te vinden. Gelukkig hebben wij voor jou een lijst met de beste 10 draadloze toetsenborden samengesteld. Hiermee heb jij meteen een duidelijk overzicht van alle modellen en hoeven jullie niet meer urenlang te zoeken naar de juiste. Daarnaast kan je ook nog bij ons terecht met al je vragen als je meer informatie nodig hebt. Met dit overzicht ben je direct op de juiste weg om het juiste toetsenbord te vinden. Kies een model dat past bij jouw wensen en stel jouw draadloze toetsenbord samen!

Disclaimer: wij vergelijken de vele verschillende draadloze toetsenborden met elkaar en schrijven hier reviews over. Gadgetpunt.nl verkoopt echter geen draadloze toetsenborden. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor zaken rondom de aankoop. 

Gepubliceerd op: 29 nov. 2022

Lees ook onze andere vergelijkingen

We hebben nog veel meer producten met elkaar vergeleken en top 10 lijsten samengesteld. Bekijk deze ook en maak de juiste keuze. Je vindt deze reviews via de homepagina.