Search
Close this search box.
  1. Accessoires
  2. externe dvd brander

Top 10 beste externe dvd branders | Beste externe dvd branders van 2024

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Met veel afwegingen, vergelijkingen en onderzoek hebben we ons uiteindelijk laten leiden door wat we de top 10 externe dvd brander noemen. Voor iedereen die op zoek is naar een externe dvd brander of gewoon op zoek is naar informatie over externe dvd branders, zullen deze top 10 een waardevolle bron van informatie zijn. Blijf lezen om te ontdekken wat de beste externe dvd brander voor jou is!

Wij hebben recent uitvoerig onderzoek gedaan naar verschillende externe dvd branders. We hebben ze beoordeeld op kwaliteit, de prijs en ervaringen van andere gebruikers. Na onze vergelijking hebben we een top 10 van de beste externe dvd branders voor jou samengesteld. Deze lees je hieronder. 

Top 10 beste externe dvd branders

1. Externe dvd speler + brander

Deze externe dvd speler is geschikt voor zowel Windows als Mac-computers. De dvd speler heeft een optische drive met USB C aansluiting. Dit betekent dat je de dvd speler eenvoudig kunt aansluiten op jouw laptop. De dvd speler is compact en licht van gewicht waardoor je deze gemakkelijk mee kunt nemen in je tas. Met de externe dvd speler van Wadu heb je direct toegang tot al jouw dvd's en cd's. Je kunt vele soorten multimedia bestanden afspelen, waaronder MP3, DVD-ROM, DVD +-R/RW en CD-ROM. Ook kun je jouw favoriete films en muziek branden of kopiëren op een cd of dvd. Zo kun je jouw collectie altijd meenemen.

2. Trendfield 4-in-1 Externe DVD/CD Speler en Brander

De Trendfield optical drive biedt ook een SD kaartlezer en USB hub. Met de kaartlezer lees je makkelijk gegevens van een SD of Micro SD kaart. Daarnaast biedt de USB hub de mogelijkheid om meerdere apparaten in één keer aan te sluiten. De USB hub is voorzien van twee usb 3.0 poorten, waarmee je bijvoorbeeld een externe harde schijf en toetsenbord aansluit. Dankzij de Plug-and-Play installatie is deze Trendfield optical drive in no-time klaar voor gebruik. De Trendfield 4-in-1 Externe DVD/CD Speler en Brander voor Laptop Mac iOS USB 3.0 USB C Aansluiting Plug Play SD Micro SD is een must-have voor iedereen die regelmatig oude films wilt bekijken, muziek wilt branden en back-upbestanden wilt maken. Met de USB 3.0 en USB C kabel is deze externe CD/DVD speler en brander geschikt voor zowel Windows, Linux als Mac OS. Daarnaast biedt de SD kaartlezer en USB hub de mogelijkheid om meerdere apparaten in één keer aan te sluiten. Met de Plug-and-Play installatie is deze Trendfield optical drive in no-time klaar voor gebruik. Of je nu films wilt kijken, muziek wilt branden of gegevens wilt lezen, deze Trendfield externe CD/DVD speler en brander biedt alles wat je nodig hebt voor een optimaal gebruiksgemak.

3. LG GP57ES40 externe DVD brander

De LG GP57ES40 externe DVD brander zilver is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en eenvoudig te gebruiken brander. De brander is licht van gewicht en is makkelijk te transporteren. Bij aansluiting via USB 2.0 kun je de brander binnen enkele seconden aansluiten en gebruiken. De LG GP57ES40 externe DVD brander heeft een hoge lees- en schrijfsnelheid. Hiermee ben je in een mum van tijd klaar met het branden van je data. Ook ondersteunt de brander M-DISC. Hiermee kun je waardevolle data levenslang bewaren, zodat ook volgende generaties er gebruik van kunnen maken. Daarnaast is de brander ook geschikt voor het branden van films, muziek en andere multimedia. De brander biedt een goede oplossing voor het bewaren van al je data.

4. Externe DVD Speler + Brander

De externe DVD speler van Zedar is zeer eenvoudig aan te sluiten met je laptop of Macbook. De externe DVD speler is voorzien van een USB 3.0 en USB C connector. Met deze aansluitingen kun je je laptop of Macbook aansluiten op de externe DVD speler. Daarnaast is het product uitgerust met een data voeding, waardoor je de externe DVD speler kunt aansluiten op je laptop of Macbook zonder dat je een verloopkabeltje nodig hebt. De externe DVD speler van Zedar is compatibel met veel verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, Linux en Mac OS. Met deze externe DVD speler kun je films, muziek, foto's en andere bestanden afspelen en branden. Je kunt films, muziek, foto's en andere bestanden branden op DVD's en CD's. Daarnaast kun je ook bestanden direct van USB-sticks of externe harde schijven afspelen. Zedar's externe DVD speler is de perfecte oplossing voor al je media-behoeften. Het product is gecertificeerd voor het afspelen van films, muziek en andere bestanden en branden op DVD's en CD's. Met de externe DVD speler van Zedar kun je al je media-behoeften gemakkelijk en snel afhandelen. Het product is geschikt voor zowel Macbook- als Windows-gebruikers. Met de compacte omvang en schokbestendigheid is deze externe DVD speler de ideale reisgenoot. Met de USB 3.0 en USB C connector kun je de externe DVD speler gemakkelijk aansluiten op je laptop of Macbook.

5. Achaté Externe CD/DVD Speler en Brander

Deze Achaté externe CD/DVD speler en brander is perfect voor iedereen die snel en eenvoudig data wil kopiëren en opslaan. Met de USB 3.0 of USB C aansluiting kun je de externe DVD speler makkelijk aan jouw Windows of MAC device koppelen. De brander is tevens voorzien van een ingebouwde automatische uitschakeling functie, waardoor je nooit langer energie verspilt dan nodig. Je kunt eenvoudig media en software installeren, inclusief een geïntegreerde hoes en kabel. Bovendien is de externe DVD speler voorzien van een ergonomisch ontwerp, zodat je de brander gemakkelijk meeneemt in je laptop tas. Geniet van de superieure kwaliteit en 100% tevredenheidsgarantie en speel en brand jouw favoriete CD’s of DVD’s met deze Achaté externe DVD speler en brander. Met de Achaté externe CD/DVD speler en brander USB 3.0 of USB C heb je de perfecte oplossing voor het kopiëren en opslaan van data. Deze externe DVD speler is geschikt voor jouw Windows of MAC device en ondersteunt vrijwel ieder RAM/ROM formaat. De USB 3.0 of USB C kabel biedt snelle installatie van media en software. Met de ingebouwde automatische uitschakeling functie verspil je nooit langer energie dan nodig. Bovendien heeft de externe DVD speler een ergonomisch ontwerp en geborstelde afwerking, waardoor hij een strakke uitstraling heeft. Geniet van de superieure kwaliteit en de 100% tevredenheidsgarantie met deze Achaté externe DVD speler en brander.

Nummers 6 t/m 10 beste externe dvd branders

Tot nu toe hebben we je onze top 5 van de beste externe dvd branders gepresenteerd die momenteel beschikbaar zijn op de markt. Hiermee heb je al een goed beeld gekregen van de belangrijke informatie die we verstrekken om jouw aankoopbeslissing te ondersteunen.

Om onze lijst van de top 10 beste externe dvd branders compleet te maken, gaan we nu verder met de nummers 6 tot en met 10. Je kunt rustig verder lezen voor meer details over elk product, of je kunt direct doorklikken naar een van de volgende nummers.

6. Externe DVD Speler en Brander
7. Cloxks Externe DVD/CD speler en brander
8. Cloxks Externe DVD/CD speler en brander
9. Externe DVD/CD Speler + Brander
10. Izoxis Externe DVD speler en brander

6. Externe DVD Speler en Brander

Deze Externe DVD Speler en Brander is een plug and play optische drive, dus je hoeft geen drivers te downloaden, hij werkt gewoon vanaf het moment dat je hem inplugd. Deze DVD speler is geschikt voor het afspelen en branden van DVD en CD. Je kunt er films, series, software, games en muziek mee afspelen en je kunt er ook software of games mee back-uppen. Daarnaast is de optische drive ook geschikt voor het maken van kopieen van cd’s en dvd’s. Met deze Externe DVD Speler en Brander kun je ook media streamen naar je televisie of projector met een HDMI kabel. Je kunt deze speler ook gebruiken om gegevens over te zetten van een cd of dvd naar je laptop. De speler en brander is extreem draagbaar, hij is namelijk maar 18mm dik en weegt slechts 150 gram. Kortom, met deze Externe DVD Speler en Brander heb je een veelzijdig apparaat dat je overal mee naar toe kunt nemen. Met deze Externe DVD Speler en Brander van Gadgetplace heb je een apparaat waarmee je alles kunt doen wat je normaal alleen met een cd of dvd speler kon doen. Je kunt er films, software, games en muziek mee afspelen, burnen en back-uppen. Daarnaast kun je ook gegevens van cd’s en dvd’s overzetten en media streamen naar je televisie of projector. De speler is extreem draagbaar en geschikt voor alle besturingssystemen, waardoor je hem overal mee naar toe kunt nemen. Gadgetplace biedt deze Externe DVD Speler en Brander aan die een must-have is voor iedereen die geen cd of dvd speler op zijn laptop of macBook he.

7. Cloxks Externe DVD/CD speler en brander

De Cloxks Externe DVD CD speler en brander is eenvoudig aan te sluiten en is plug en play. U hoeft alleen maar de USB kabel aan te sluiten en u bent klaar om te gaan. Uw laptop of computer herkent de speler automatisch. Met deze eenvoudige externe DVD speler en brander kunt u DVD’s en CD’s afspelen, branden en kopiëren. Ook is deze DVD brander compatibel met Windows en Mac besturingssystemen. Deze externe dvd speler en brander van Cloxks is erg energiezuinig dankzij de USB 3.0 aansluiting. Daarnaast heeft het een hoge leessnelheid, waardoor het afspelen van DVD’s en CD’s extra snel gaat. Bovendien is de externe dvd speler en brander klein en licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. U kunt deze externe dvd speler en brander dus overal mee naartoe nemen, waardoor u altijd en overal van uw dvd’s en cd’s kunt genieten.

8. Cloxks Externe DVD/CD speler en brander

De externe dvd-speler heeft een plug-and-play systeem, waardoor het geen software of driver-installatie vereist voor het gebruik. Hij is ook compatibel met veel verschillende besturingssystemen, waaronder Windows 10/8/7, Mac OS en Linux. De externe dvd-speler is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een slanke en stijlvolle look. Het is klein en licht van gewicht, zodat u het overal mee naartoe kunt nemen. Met deze externe dvd-speler en brander van Cloxks kan u eenvoudig en snel dvd's afspelen en CD’s branden. De externe dvd-speler is klein en licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. De plug-and-play systeem maakt het gebruik erg eenvoudig, zonder software of driver-installatie. Het is ook geschikt voor verschillende besturingssystemen, waaronder Windows 10/8/7, Mac OS en Linux. De externe dvd-speler is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een slanke en stijlvolle look. Daarom is het een perfecte oplossing voor uw behoeften.

9. Externe DVD/CD Speler + Brander

De externe DVD-speler biedt veel flexibiliteit. Je kunt de drive als een CD-speler, CD-brander, DVD-speler of DVD-brander gebruiken. De externe drive is voorzien van een slimme technologie, waardoor je je data snel en efficiënt kunt overbrengen. Je kunt eenvoudig bestanden en media opslaan en beheren. De drive is ook compatibel met Windows, Linux en Mac. De externe DVD-speler is eenvoudig in gebruik. De installatie is eenvoudig en het aansluiten ook. Je hoeft alleen de USB-poort te gebruiken om de drive op je computer aan te sluiten. De externe drive heeft ook een slimme technologie, waardoor je data sneller worden overgebracht. De drive kan maximaal 8x schrijven en lezen. Je kunt zelfs grote bestanden eenvoudig en snel overbrengen. De drive is ook voorzien van een dubbele laags branden, waardoor je dubbele laags discs kunt branden.

10. Izoxis Externe DVD speler en brander

Met de Izoxis Externe DVD speler en brander kun je eenvoudig films, muziek, software of andere media afspelen of branden. De brander maakt gebruik van plug-and-play technologie waardoor je direct na aanschaf kunt starten met het afspelen of branden van je favoriete media. De externe optische drive bevat krachtige chipsets waardoor je snel en efficiënt kunt afspelen of branden. De Izoxis Externe DVD speler en brander is een ideale oplossing voor al je media behoeften. Je kunt hem eenvoudig overal mee naartoe nemen en hebt nooit meer last van gedoe met de installatie. Of je nu films, muziek of software wilt afspelen of branden, de Izoxis Externe DVD speler en brander biedt je een eenvoudige en betrouwbare oplossing.

Inhoudsopgave

Bram
Bram

Hoi, ik ben Bram. En voor jou onderzoek en vergelijk ik externe dvd branders met elkaar. Ik vertel jou wat de top 10 beste externe dvd branders zijn zodat jij niet al dat onderzoek hoeft te doen en direct een keuze kan maken uit deze top 10. Dan weet je zeker dat je een goede aankoop doet. 

Veelgestelde vragen over externe dvd branders

Wij doen onafhankelijk onderzoek naar alle externe dvd branders die op de markt zijn. Wij krijgen niet betaald om bepaalde merken hoger in onze top 10 te laten eindigen of om een positieve review te schrijven. 

Wij verkopen zelf geen externe dvd branders maar we hebben wel de beste aanbieder geselecteerd voor jou. Klik op de “Klik hier voor de beste deal” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht. Hier kan je jouw externe dvd brander kopen.

Koop jouw externe dvd brander

Nu je onze top 10 beste externe dvd branders hebt gelezen heb je een goed inzicht gekregen in de verschillende opties die er zijn. Het kan zijn dat je nu een voorkeur hebt voor één specifieke externe dvd brander. Maar we begrijpen het ook als je nog een beetje twijfelt. We geven je nog een paar tips mee voor je jouw aankoop doet.

1. Zorg dat je koopt bij een betrouwbare webwinkel, lees de reviews die zijn geschreven over deze aanbieder.
2. Is de externe dvd brander die je op het oog hebt duurzaam, kan je lang genieten van je aankoop?
3. Is de prijs/kwaliteitsverhouding goed? Zorg dat deze in verhouding is met elkaar, en koop dan jouw externe dvd brander.

Onze conclusie over de diverse externe dvd branders

Het is dus duidelijk geworden dat er een keuze is voor ieder wat wils. De top 10 producten uit dit artikel zijn een goede ondersteuning bij het zoeken naar de beste of de goedkoopste externe dvd brander. Ondanks de verschillende kenmerken en prijzen, hebben deze 10 producten een aantal gemeenschappelijke punten. Ze hebben allemaal een goede prijs-kwaliteitverhouding en een aantal verbetenheden, waardoor ze op diverse manieren kunnen gebruikt worden. Daarnaast voldoen ze allemaal aan de kwaliteitsnormen die voor externe dvd branders gelden. Kortom, door de vele opties die genoemd zijn, is er voor elk wat wils en zou je een keuze moeten kunnen maken die aansluit bij jouw wensen. Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Dan staan wij u natuurlijk altijd graag te woord.

Disclaimer: wij vergelijken de vele verschillende externe dvd branders met elkaar en schrijven hier reviews over. Gadgetpunt.nl verkoopt echter geen externe dvd branders. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor zaken rondom de aankoop. 

Gepubliceerd op: 29 nov. 2022

Lees ook onze andere vergelijkingen

We hebben nog veel meer producten met elkaar vergeleken en top 10 lijsten samengesteld. Bekijk deze ook en maak de juiste keuze. Je vindt deze reviews via de homepagina.