Search
Close this search box.
  1. Fotografie en Print
  2. label printer

Top 10 beste label printers | Beste label printers van 2024

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Met als doel de meest noodzakelijke informatie los te krijgen, hebben we urenlang onderzoek gedaan naar de beste labelprinters op de markt. Van de vele modellen en varianten hebben we de beste 10 weten te vinden, die we hieronder presenteren. We hopen dat je met ons mee hebt genoten van ons kleine onderzoek, en hebben vastgesteld dat deze top 10 producten de perfecte keuze kunnen zijn wanneer je op zoek bent naar een labelprinter die precies aan jouw behoeften voldoet.

Wij hebben recent uitvoerig onderzoek gedaan naar verschillende label printers. We hebben ze beoordeeld op kwaliteit, de prijs en ervaringen van andere gebruikers. Na onze vergelijking hebben we een top 10 van de beste label printers voor jou samengesteld. Deze lees je hieronder. 

Top 10 beste label printers

1. DULA XP-470B Desktop Labelprinter

De DULA XP-470B labelprinter is bijzonder geschikt voor het drukken van een breed scala aan etiketten, waaronder verzendetiketten, adresetiketten, industriële etiketten, identificatie-etiketten en andere labels. De printer kan labels tot 102 mm breed afdrukken. Het papier is direct thermisch, waardoor het drukken van etiketten bijzonder snel en eenvoudig is. De printer heeft een USB- en LAN-aansluiting, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is met verschillende computers. De DULA XP-470B labelprinter is een veelzijdige oplossing voor het printen van etiketten. Het is een krachtige en compacte printer met een hoge printkwaliteit. De printer heeft een USB en LAN-aansluiting, waardoor het mogelijk is om verschillende computers aan te sluiten. De printer is voorzien van een LCD-scherm waarmee u moeiteloos labels kunt maken, bewerken en printen. Daarnaast is de printer voorzien van verschillende functies, zoals de mogelijkheid om afbeeldingen te printen, afdrukken in kleur en verschillende tekstformaten.

2. DULA XP-470B Labelprinter

De DULA labelprinter XP-470B is een krachtige, betrouwbare en duurzame printer. Met de ingebouwde Ethernet-interface verbind je de printer makkelijk met een computer of een netwerk. Het grootste voordeel van deze labelprinter is dat je er verschillende media in kunt gebruiken, zoals papier, kunststof of vinyl. De printer is voorzien van een geïntegreerde cutter en je kunt één rol labels tegelijk in de printer laden, waardoor het vervangen van de rol een fluitje van een cent is. Ideaal voor het printen van kleinere verzendetiketten, barcodes en labels in het A6-formaat.

3. DYMO LetraTag LT-100H Labelprinter

De DYMO LetraTag LT-100H Labelprinter | Labelmaker met ABC-toetsenbord voor thuis en op kantoor is een krachtige tool om labels, etiketten en stempels te maken. Dit apparaat biedt geavanceerde functies voor het maken van professioneel ogende labels en stempels. Het heeft twee regelafdrukken, 5 lettergroottes, 7 afdrukstijlen, 8 kadertypes, een geheugen voor 9 labels, een datumstempel en 3 talen. Het LCD-scherm met 13 tekens laat de tekst, het lettertype en de effecten zien voordat u gaat afdrukken. De labels worden afgedrukt op Letra Tag LT-labels, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en materialen. Het thermische afdrukken vereist geen inkt en toner. Het apparaat schakelt automatisch uit om energie te besparen. Met de gebruiksvriendelijke knoppen kunt u snel en eenvoudig etiketten maken. De DYMO LetraTag LT-100H Labelprinter | Labelmaker werkt op 4 AA-batterijen (niet inbegrepen).

4. Crafts&Co Thermische Labelprinter

De Crafts&Co® Thermische Labelprinter is ideaal voor kleine kantoren, thuiskantoren en professionele gebruikers. Het minimalistische en stijlvolle design maakt het een perfecte aanvulling op je kantoor. Je kunt deze portable printer gebruiken voor thermal label printing, wat betekent dat er geen inkt nodig is om de labels te printen. De tekst verschijnt door middel van warmte. Dit betekent dat je nooit extra inkt hoeft te kopen! Met de bijbehorende App kun je eenvoudig je teksten schrijven en met één druk op de knop worden ze vervolgens geprint. De thermal printer is gemakkelijk op te laden met een USB kabel, zonder dat batterijen nodig zijn. In de verpakking zit ook een GB-oplader voor de pc of laptop. De gebruiksaanwijzing is digitaal en is gemakkelijk te downloaden door de bijgeleverde QR code te scannen. Ook de gratis App is makkelijk te downloaden via de bijgeleverde QR code. Vergeet niet om ook de labelstickers aan te schaffen. Deze vind je ook bij ons in de shop. De Crafts&Co® Thermische Labelprinter is ideaal voor het printen van etiketten, adresstickers, verzendetiketten, barcodes en andere informatie. Met deze portable printer bespaar je tijd en geld en zorg je ervoor dat je kantoor er stijlvol en professioneel uit ziet. Je kunt de printer gebruiken voor een breed scala aan toepassingen en het gebruiken van de thermal label printing techniek betekent dat je nooit meer extra inkt hoeft te kopen. Deze portable printer is een perfecte aanvulling op je kantoor en is gemakkelijk op te laden met een USB kabel. Met de bijbehorende App kun je eenvoudig je teksten schrijven en vervolgens eenvoudig geprint worden.

5. DYMO LetraTag 200B labelprinter

Met de DYMO LetraTag 200B-labelprinter met bluetooth kunt u eenvoudig labels maken vanaf uw smartphone of tablet en uw huis organiseren. De labelmaker is erg compact, waardoor hij gemakkelijk in uw tas past. Bovendien maakt de draadloze bluetoothtechnologie automatisch verbinding met uw apparaten, waardoor de printer binnen enkele seconden klaar is voor gebruik. De LetraTag 200B-labelmaker werkt met originele LetraTag-labels in een externe cassette. Deze cassette is gemaakt van 100% gerecyclede materialen en heeft een FSC-keurmerk. Met deze labelprinter kunt u al uw labelbehoeften vervullen, van keuken, badkamer en kinderkamer tot thuiskantoor of hobbyhoek. Bovendien kunt u de opstrijkbare LetraTag-textiellabels gebruiken om kinderkleding en rugzakken te labelen. Deze bestelling bevat 1 witte papieren LetraTag-labeltape. De DYMO LetraTag 200B is 42% lichter dan het gemiddelde gewicht van de LetraTag 100T en 100H en werkt op 4 AA-batterijen (niet inbegrepen bij aankoop).

Nummers 6 t/m 10 beste label printers

Tot nu toe hebben we je onze top 5 van de beste label printers gepresenteerd die momenteel beschikbaar zijn op de markt. Hiermee heb je al een goed beeld gekregen van de belangrijke informatie die we verstrekken om jouw aankoopbeslissing te ondersteunen.

Om onze lijst van de top 10 beste label printers compleet te maken, gaan we nu verder met de nummers 6 tot en met 10. Je kunt rustig verder lezen voor meer details over elk product, of je kunt direct doorklikken naar een van de volgende nummers.

6. DYMO Omega Lettertang
7. DYMO LabelManager
8. Brother QL-700 LabelPrinter
9. DYMO LabelManager
10. DYMO LabelManager

6. DYMO Omega Lettertang

Met de DYMO Omega Lettertang kunt u eenvoudig reliëf labels maken. De lettertang heeft een ergonomisch Soft-Grip handvat voor extra comfort en gebruiksgemak. De 49 tekens op het selectiewiel bieden u de mogelijkheid om de kenmerken van uw labels te personaliseren. Wat dit product nog specialer maakt, is dat er geen batterijen vereist zijn. Met de start/stopmarkeringen kan de tekst eenvoudig gecentreerd worden. De 9mm brede DYMO lettertape die reeds geplaatst is, maakt het maken van labels nog makkelijker. Het intutieve “draai- en klik” systeem maakt het plaatsen van cassettes eenvoudig. De scherpe, witte tabgesneden karakters met een afdrukhoogte van 3,7 mm maken de labels perfect voor thuis- of kantoorgebruik. Met de Omega lettertang kunt u snel labels maken, zelfs de kinderen kunnen het gemakkelijk gebruiken!

7. DYMO LabelManager

De DYMO LabelManager 160-labelmaker heeft een AZERTY-toetsenbord en is zeer gebruiksvriendelijk. Het is ontworpen met een eenvoudige bediening en is voorzien van een LCD-scherm. U kunt eenvoudig tekst invoeren en deze bewerken met de sneltoetsen. Er zijn ook verschillende lettergroottes, tekststijlen en symbolen om uit te kiezen. Bovendien is het apparaat licht en draagbaar. Het wordt geleverd met D1-labeltape (12 mm) in verschillende kleuren. U kunt dus snel en gemakkelijk labels maken. De labelmaker heeft ook een automatische uitschakelfunctie om de levensduur van de batterij te verlengen. Met de DYMO LabelManager 160-labelmaker kunt u snel en eenvoudig labels maken. Typ uw tekst, bewerk deze met de sneltoetsen voor een snelle opmaak en druk perfecte, professionele labels af. U heeft de keuze uit 6 lettergroottes, 8 tekststijlen, meer dan 200 symbolen en verschillende kleuren D1-labeltape (12 mm). Bovendien is het apparaat compact, licht en draagbaar, en heeft het een automatische uitschakelfunctie. De DYMO LabelManager 160-labelmaker is ideaal voor alle organisatorische behoeften en helpt u om uw stempel op de wereld te drukken.

8. Brother QL-700 LabelPrinter

De Brother QL-700 Labelprinter is eenvoudig te gebruiken. Met de meegeleverde P-touch Editor software is het makkelijk om labels vanaf je computer te ontwerpen. Je kunt zelfs codes en barcodes afdrukken, met een maximale breedte van 30 mm. De Brother QL-700 Labelprinter biedt ook de mogelijkheid om labels door middel van de USB-kabel aan te sluiten op je PC, laptop of Mac. Hierdoor kun je eenvoudig labels afdrukken vanaf verschillende computers. De Brother QL-700 Labelprinter is ontwikkeld met energiebesparende technologie, waardoor de printer automatisch in slaapstand gaat als hij niet wordt gebruikt. Ook beschikt hij over een indicatielampje dat aangeeft wanneer het tijd is om de labelrollen te vervangen. Daarnaast is het mogelijk om labels te maken met een speciale coating die bestand is tegen water, olie, vuil en schimmel. De Brother QL-700 Labelprinter is de perfecte keuze voor het maken van professionele labels.

9. DYMO LabelManager

De DYMO LabelManager 280-labelmakerkit is de perfecte oplossing voor al uw labelbehoeften. Het is klein en draagbaar, dus u kunt het overal mee naartoe nemen. De batterij is oplaadbaar en biedt u de mogelijkheid om de labelmaker meerdere dagen achter elkaar te gebruiken. De labels zijn gemakkelijk af te drukken met de ingebouwde QWERTY-toetsenbord en het grote scherm. U kunt zelfs labels ontwerpen met afbeeldingen en lettertypen vanuit uw pc of Mac. De labelkit bevat alles wat u nodig hebt, inclusief 2 rollen D1-labels, AC-adapter, oplaadbare batterij en een bewaarkoffer. De DYMO LabelManager 280-labelmakerkit is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, draagbare labelmakerkit. De DYMO LabelManager 280-labelmakerkit is een compacte, draagbare labelmaker waarmee u snel en eenvoudig labels kunt afdrukken. Het grote grafische scherm en het QWERTY-toetsenbord zorgen er samen voor dat u binnen no-time professionele labels kunt afdrukken. Ook heeft de labelmaker een oplaadbare batterij die u de mogelijkheid geeft om de labelmaker meerdere dagen achter elkaar te gebruiken. U kunt labels afdrukken in verschillende breedtes, waaronder 6 mm, 9 mm en 12 mm, in verschillende kleuren. Daarnaast kunt u labels personaliseren met afbeeldingen en lettertypen vanuit uw pc of Mac. Dankzij de twee meegeleverde rollen D1-labels en de AC-adapter, oplaadbare batterij en bewaarkoffer, heeft u alles wat u nodig hebt om direct aan de slag te gaan. De DYMO LabelManager 280-labelmakerkit is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een draagbare, krachtige labelmaker.

10. DYMO LabelManager

Met de DYMO LabelManager 160-labelmaker kun je een perfecte, professionele etiketten maken. Het apparaat heeft zes lettergroottes, acht tekststijlen en meer dan 200 symbolen om uit te kiezen. Dankzij het QWERTY-toetsenbord is het gemakkelijk om teksten te typen en bewerken. U kunt de labels ontwerpen zoals u dat wilt. Met de LabelManager 160 kunt u eenvoudig al uw organisatorische behoeften labelen. Het apparaat is compacter en lichter dan ooit, waardoor u het gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. De labelmaker wordt automatisch uitgeschakeld als deze niet in gebruik is om de levensduur van de batterij te verlengen. Bovendien wordt het geleverd met D1-labeltape (12 mm) om uw labels snel en eenvoudig af te drukken.

Inhoudsopgave

Bram
Bram

Hoi, ik ben Bram. En voor jou onderzoek en vergelijk ik label printers met elkaar. Ik vertel jou wat de top 10 beste label printers zijn zodat jij niet al dat onderzoek hoeft te doen en direct een keuze kan maken uit deze top 10. Dan weet je zeker dat je een goede aankoop doet. 

Veelgestelde vragen over label printers

Wij doen onafhankelijk onderzoek naar alle label printers die op de markt zijn. Wij krijgen niet betaald om bepaalde merken hoger in onze top 10 te laten eindigen of om een positieve review te schrijven. 

Wij verkopen zelf geen label printers maar we hebben wel de beste aanbieder geselecteerd voor jou. Klik op de “Klik hier voor de beste deal” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht. Hier kan je jouw label printer kopen.

Koop jouw label printer

Nu je onze top 10 beste label printers hebt gelezen heb je een goed inzicht gekregen in de verschillende opties die er zijn. Het kan zijn dat je nu een voorkeur hebt voor één specifieke label printer. Maar we begrijpen het ook als je nog een beetje twijfelt. We geven je nog een paar tips mee voor je jouw aankoop doet.

1. Zorg dat je koopt bij een betrouwbare webwinkel, lees de reviews die zijn geschreven over deze aanbieder.
2. Is de label printer die je op het oog hebt duurzaam, kan je lang genieten van je aankoop?
3. Is de prijs/kwaliteitsverhouding goed? Zorg dat deze in verhouding is met elkaar, en koop dan jouw label printer.

Onze conclusie over de diverse label printers

Het is belangrijk om bij de aanschaf van een label printer goed te kijken naar de functies die voor jou belangrijk zijn. Gelukkig hebben wij alvast wat werk uit handen genomen met bovenstaande top 10; hierin hebben wij alleen de beste label printers opgenomen die er op dit moment op de markt zijn. Zo zit je zeker goed in je keuze als je kiest voor een van deze producten. Het is verstandig om je eigen behoeftes voorop te stellen en vervolgens de reviews te lezen van de mensen die deze producten al gebruiken. Op deze manier kun je ook zien welke producten het best bij je passen. Daarnaast is het ook verstandig om naar de prijs-kwaliteit verhouding te kijken en als je twijfelt, dan kun je altijd nog contact opnemen met ons voor advies.

Disclaimer: wij vergelijken de vele verschillende label printers met elkaar en schrijven hier reviews over. Gadgetpunt.nl verkoopt echter geen label printers. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor zaken rondom de aankoop. 

Gepubliceerd op: 29 nov. 2022

Lees ook onze andere vergelijkingen

We hebben nog veel meer producten met elkaar vergeleken en top 10 lijsten samengesteld. Bekijk deze ook en maak de juiste keuze. Je vindt deze reviews via de homepagina.