Search
Close this search box.
  1. Accessoires
  2. smartwatch kind

Top 10 beste smartwatches kinderen | Beste smartwatches kinderen van 2024

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Met de voortgang van technologie ontwikkelen fabrikanten steeds meer slimme apparaten. Smartwatch kinderen behoren tot deze categorie, die de technologie speciaal naar kinderen aanpassen. Zij behouden zo controle over hun gezondheid en krijgen meer verantwoordelijkheid door het gebruik van een smartwatch kind. Uiteraard speelt entertainment hierbij ook een grote rol. Zoek jij een smartwatch kind voor jouw kind? Dan ben je hier op de juiste plek. Laat je verrassen door de beste 10 smartwatch kind die wij uitgekozen hebben. Elke smartwatch kind hebben wij voorzien van een uitgebreide beschrijving en foto. Hierdoor zie je precies waar je op moet letten bij het kiezen van een smartwatch kind. Ben je benieuwd naar de top 10? Neem dan een kijkje en ervaar zelf de perfecte smartwatch kind voor je kind!

Wij hebben recent uitvoerig onderzoek gedaan naar verschillende smartwatches kinderen. We hebben ze beoordeeld op kwaliteit, de prijs en ervaringen van andere gebruikers. Na onze vergelijking hebben we een top 10 van de beste smartwatches kinderen voor jou samengesteld. Deze lees je hieronder. 

Top 10 beste smartwatches kinderen

1. AMYS ExtremeWatches Elite PRO Kinder Smartwatch

De AMYS Elite PRO Kinder Smartwatch is een krachtige all-in-one kinder smartwatch met een simkaart. Het is een eenvoudig te bedienen smartwatch met een aantal handige functies zoals GPS tracking, een SOS knop, een spraakrecorder, een gezondheidsmonitor, een spelletjes app en tal van educatieve apps. Daarnaast is de smartwatch voorzien van een IP67 waterdichte behuizing, waardoor hij bestand is tegen de meest extreme weersomstandigheden. Voor extra veiligheid heeft de AMYS Elite PRO ook een kinder SOS-knop waarmee je op afstand contact kunt opnemen met je kind. De AMYS Elite PRO is een geweldig educatief hulpmiddel en een veiligheidstool in één! Het is een perfecte manier om je kind te leren over technologie en veiligheid. Met de slimme apps kunnen kinderen leren over geschiedenis, wetenschap, geografie en taal. Kinderen kunnen ook hun gezondheid monitoren met de gezondheidsmonitor. Daarnaast kunnen ze ook games spelen en plezier maken met de vele leuke apps. Met de AMYS Elite PRO Kinder Smartwatch wordt jouw kind veilig en geïnformeerd in de buitenwereld gehouden. Je kunt er op vertrouwen dat deze smartwatch al jouw eisen voldoet. Kies voor de veiligheid van je kind en kies voor de AMYS Elite PRO!

2. AyeKids Kinder Smartwatch Bel Functie

Met de AyeKids Smartwatch krijgen kinderen de kans om te communiceren met hun ouders op veilige wijze. De watch heeft een duidelijk touchscreen waarmee kinderen gemakkelijk berichten kunnen versturen. De watch heeft ook een SOS-knop. Wanneer deze wordt ingedrukt, wordt de watch verbonden met de telefoon van de ouders. Zo kunnen ouders direct contact opnemen met hun kind. De AyeKids Smartwatch komt ook met een simkaart waarmee kinderen overal wereldwijd bereikbaar zijn. Daarnaast heeft de watch ook een camera waarmee kinderen foto's kunnen maken. Het is ook mogelijk om games op de watch te spelen. Verder heeft de watch ook een horloge, een stappenteller, een alarm en een kalenderfunctie. Al deze functies bieden kinderen de kans om alle avonturen te ontdekken en te delen met hun ouders. De AyeKids Smartwatch is verkrijgbaar in een stijlvolle roze kleur. Het is gemaakt van duurzame materialen en heeft een slank en modern design. De watch heeft ook een verstelbaar polsbandje waardoor het comfortabel draagbaar is. Met deze watch kunnen kinderen de wereld ontdekken terwijl ze in veiligheid met hun ouders blijven communiceren.

3. VTech KidiZoom Smartwatch DX2

De VTech KidiZoom Smartwatch DX2 Kinderhorloge is een perfecte gadget voor kinderen van 5 tot 13 jaar oud. Het horloge heeft een kleurenscherm met een touchscreen. De digitale camera maakt foto's en selfies en kan video's opnemen. Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten met de fotobewerking en het veranderen van de stijl van de foto's. Daarnaast kunnen kinderen uitdagende en sportieve spelletjes spelen. Met het horloge kunnen kinderen ook klokkijken leren met behulp van gesproken tijd en een 3D klokweergave. Bij het instellen van het horloge heeft u de mogelijkheid om een slimme wekker in te stellen. Daarnaast kunt u de bewegingsactiviteiten van uw kind bijhouden met behulp van de ingebouwde bewegingssensor. De VTech KidiZoom Smartwatch DX2 Kinderhorloge is een leuke en educatieve gadget die de verbeelding van uw kind zal stimuleren!

4. VUBIO Kinder Smartwatch

De VUBIO Kinder Smartwatch + Incl. Sim Locatie Bellen Camera is de perfecte oplossing voor ouders. Met deze slimme technologie kunnen zij hun kinderen altijd en overal in de gaten houden, zelfs als ze niet in de buurt zijn. De watch heeft een ingebouwde GPS-tracker met real-time locatie-tracking, waardoor ouders altijd weten waar hun kinderen zijn. Daarnaast heeft de watch een tweede simkaartfunctie, waarmee kinderen veilig kunnen bellen en sms'en. Ook is er een ingebouwde camera waarmee kinderen foto's en video's kunnen maken. De VUBIO Kinder Smartwatch + Incl. Sim Locatie Bellen Camera heeft een gebruiksvriendelijk touchscreen dat kinderen gemakkelijk kunnen bedienen. De watch heeft ook een pedometer, waarmee ouders kunnen bijhouden hoeveel hun kinderen bewegen. De watch heeft een IP67-certificering, waardoor hij bestand is tegen stof en water. Ook heeft de watch een lange batterijduur, zodat hij de hele dag meegaat. Met deze watch kunnen ouders zich gerust voelen dat hun kinderen veilig zijn.

5. One2track Connect Go GPS tracker

Dankzij het 3G netwerk is het mogelijk om overal ter wereld de locatie van uw kind te volgen. De GPS tracker app voor uw smartphone biedt u de optie om meerdere locaties tegelijkertijd te volgen. Ook kunt u de gezondheid en activiteiten van uw kind bijhouden. De Connect Go beschikt over een ingebouwde camera waarmee uw kind foto's kan maken, waardoor het nog makkelijker is om met uw kind in contact te blijven. Het horloge is ook voorzien van een microfoon en luidspreker, waardoor uw kind direct met u kan communiceren. Bovendien is de Connect Go voorzien van een temperatuursensor die de temperatuur en luchtvochtigheid bijhoudt. Zo krijgt u een compleet beeld van de omgeving waarin uw kind zich bevindt. Bovendien is de Connect Go waterdicht en stofdicht, wat het perfect maakt voor buitenactiviteiten.

Nummers 6 t/m 10 beste smartwatches kinderen

Tot nu toe hebben we je onze top 5 van de beste smartwatches kinderen gepresenteerd die momenteel beschikbaar zijn op de markt. Hiermee heb je al een goed beeld gekregen van de belangrijke informatie die we verstrekken om jouw aankoopbeslissing te ondersteunen.

Om onze lijst van de top 10 beste smartwatches kinderen compleet te maken, gaan we nu verder met de nummers 6 tot en met 10. Je kunt rustig verder lezen voor meer details over elk product, of je kunt direct doorklikken naar een van de volgende nummers.

6. Sanbo I30 Kinder Smartwatch
7. One2track Connect NEO GPS tracker
8. KUUS. W2 Smartwatch voor kinderen
9. Avalue 4G Smartwatch Kinderen
10. AyeKids SmartWatch Kinderen

6. Sanbo I30 Kinder Smartwatch

De Sanbo® I30 Kinder Smartwatch GPS Tracker 4G Horloge Smartwatch Kids Tracker is dé perfecte oplossing voor ouders die hun kinderen altijd willen kunnen bereiken. De slimme horloge heeft een batterijduur van maximaal 48 uur. Het is dus geen probleem als je kind de horloge een avond vergeet op te laden. Daarnaast is de horloge gemaakt van stevig en sterk materiaal, waardoor hij bestand is tegen peuter- en kleuter-avonturen. Ook is het een perfect cadeau voor je kind en jezelf. Met de Sanbo® I30 Kinder Smartwatch GPS Tracker 4G Horloge Smartwatch Kids Tracker heb je toegang tot veel nuttige functies. Zo kan je je kind een bericht sturen, locaties delen, meekijken met de camera en heb je de mogelijkheid om verschillende apps te downloaden. Daarnaast is het ook mogelijk om bedrijven toe te voegen waar je kind regelmatig komt, zodat je altijd op de hoogte bent wanneer je kind daar aankomt. Deze slimme horloge is een must-have voor iedereen die altijd op de hoogte wil zijn van de locatie van hun kind.

7. One2track Connect NEO GPS tracker

De Connect NEO is het perfecte GPS horloge voor kinderen als je wilt dat ze zich veilig voelen. Het horloge heeft een geïntegreerde GPS-tracker waarmee je je kinderen kunt volgen en lokaliseren. Je kunt ook een geofence instellen, waardoor je automatisch een melding krijgt als je kind buiten een bepaald gebied komt. Daarnaast heeft het horloge een SOS-knop, waarmee je automatisch een melding naar opa, oma, mama of papa kan sturen in geval van nood. Je kunt ook een telefoongesprek starten met je kind via deze knop. Met de toestelapp kun je ook de locatiegeschiedenis van je kinderen bekijken en beheren. De Connect NEO heeft een stijlvol design en is gemaakt van stevig materiaal. Het horloge heeft een 1,3 inch full color HD-touchscreen dat ontworpen is om kinderen te helpen hun avonturen te volgen. Het horloge is waterdicht, heeft een lange batterijduur en een ingebouwde FM-radio. De Connect NEO is de perfecte manier voor ouders om hun kinderen in de gaten te houden en hen te helpen zich veilig te voelen.

8. KUUS. W2 Smartwatch voor kinderen

KUUS. W2 is de slimme horloge voor kinderen met GPS tracking. Deze horloge geeft u een uitgebreide controle over uw kind en heeft een breed scala aan functies. Door het 4G netwerk kunt u gemakkelijk en snel contact onderhouden met uw kind. Ook kunt u met de horloge locaties opvragen en de veiligheidszone instellen om te zien waar uw kind zich bevindt. Daarnaast heeft de KUUS. W2 ook een videobellen functie die het mogelijk maakt om verbinding te maken met uw kind en een twee-weg conversatie te voeren. U kunt ook berichten versturen en ontvangen, ondersteund door een spraak-naar-tekst functie. Bovendien kunt u ook een SOS-knop instellen voor noodgevallen. Met deze horloge kunt u de locatie, veiligheid en communicatie van uw kind controleren. De KUUS. W2 is nu tijdelijk verkrijgbaar en is een must-have voor iedereen met kinderen.

9. Avalue 4G Smartwatch Kinderen

Sluit je kind of oudere dierbare aan bij de 21e eeuw met de Avalue 4G Smartwatch. Deze smartwatch heeft een ingebouwde simkaartslot waarmee je verbinding kunt maken met je geliefden zonder dat zij een telefoon nodig hebben. Je kunt videogesprekken voeren, spraakberichten versturen, een GPS tracker gebruiken, gezondheidstrackers bijhouden, en noem maar op. De slimme batterij van de Avalue 4G Smartwatch heeft een levensduur van 24 uur, en er zit ook een SOS knop op die een waarschuwingsbericht verstuurt als je erop drukt. Je kunt ook foto's maken met de ingebouwde camera, zodat je kan zien wat je kind of oudere dierbare aan het doen is. De Avalue 4G Smartwatch is een handig en veilig apparaat waarmee je je geliefden in de gaten kunt houden. Sluit je kind of oudere dierbare aan bij de 21e eeuw met de Avalue 4G Smartwatch. Deze slimme smartwatch heeft een ingebouwde simkaartslot waarmee je verbinding kunt maken met je geliefden, zonder dat zij een telefoon nodig hebben. Je kunt videobellen of spraakberichten versturen, gebruik maken van de GPS tracker, gezondheidstrackers bijhouden, en nog veel meer. De slimme batterij van de Avalue 4G Smartwatch heeft een levensduur van 24 uur, en naast de SOS knop is er ook een ingebouwde camera waarmee je foto's kunt maken. Je kunt ook waarschuwingsberichten versturen als er iets aan de hand is. Met de Avalue 4G Smartwatch krijg je niet alleen extra veiligheid, maar ook rust van weten dat je geliefden in de gaten kunt houden.

10. AyeKids SmartWatch Kinderen

De AyeKids Smart Watch is een eenvoudig te gebruiken horloge dat is uitgerust met 4G-netwerk. Het horloge wordt geleverd met een simkaart voor een eenvoudige installatie. Je hebt de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten bij je lokale provider om gebruik te maken van het 4G-netwerk. Op deze manier kun je altijd in contact blijven met je kinderen. De AyeKids Smart Watch heeft een kleurrijk scherm en is gemaakt van duurzame materialen. Het horloge is comfortabel en heeft een verstelbare band. Dankzij de waterdichte coating kunnen je kinderen het horloge ook dragen tijdens het spelen in de regen. De AyeKids SmartWatch is de perfecte oplossing voor ouders die hun kinderen in de gaten willen houden. Met deze slimme horloges kun je altijd in contact blijven met je kinderen, ongeacht waar ze zijn. Je hebt de mogelijkheid om te zien waar je kinderen zich bevinden, te videobellen, of om een SOS-knop in te schakelen als er iets mis gaat. Kies voor geruststelling en investeer in de AyeKids SmartWatch voor jouw kinderen.

Inhoudsopgave

Bram
Bram

Hoi, ik ben Bram. En voor jou onderzoek en vergelijk ik smartwatches kinderen met elkaar. Ik vertel jou wat de top 10 beste smartwatches kinderen zijn zodat jij niet al dat onderzoek hoeft te doen en direct een keuze kan maken uit deze top 10. Dan weet je zeker dat je een goede aankoop doet. 

Veelgestelde vragen over smartwatches kinderen

Wij doen onafhankelijk onderzoek naar alle smartwatches kinderen die op de markt zijn. Wij krijgen niet betaald om bepaalde merken hoger in onze top 10 te laten eindigen of om een positieve review te schrijven. 

Wij verkopen zelf geen smartwatches kinderen maar we hebben wel de beste aanbieder geselecteerd voor jou. Klik op de “Klik hier voor de beste deal” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht. Hier kan je jouw smartwatch kind kopen.

Koop jouw smartwatch kind

Nu je onze top 10 beste smartwatches kinderen hebt gelezen heb je een goed inzicht gekregen in de verschillende opties die er zijn. Het kan zijn dat je nu een voorkeur hebt voor één specifieke smartwatch kind. Maar we begrijpen het ook als je nog een beetje twijfelt. We geven je nog een paar tips mee voor je jouw aankoop doet.

1. Zorg dat je koopt bij een betrouwbare webwinkel, lees de reviews die zijn geschreven over deze aanbieder.
2. Is de smartwatch kind die je op het oog hebt duurzaam, kan je lang genieten van je aankoop?
3. Is de prijs/kwaliteitsverhouding goed? Zorg dat deze in verhouding is met elkaar, en koop dan jouw smartwatch kind.

Onze conclusie over de diverse smartwatches kinderen

Het is niet altijd makkelijk om een beslissing te maken, vooral als het gaat om een product dat je kinderen moet passen. Maar met deze lijst met de top tien smartwatch kind modellen, en met een beschrijving van elk model, hopen wij dat jullie niet al te veel moeite zullen hebben om de perfecte smartwatch te vinden. Je hebt nu toegang tot de beste producten uit de markt en je hebt de tijd om de mogelijkheden te verkennen. Het is ook belangrijk dat jullie onthouden dat de smartwatch kind gekozen moet worden op basis van de behoeftes en de leeftijd van je kind. Als je er niet helemaal uitkomt kun je altijd contact met ons opnemen. We zullen jullie dan graag verder helpen om de juiste smartwatch te selecteren en met een gerust hart aan te kopen.

Disclaimer: wij vergelijken de vele verschillende smartwatches kinderen met elkaar en schrijven hier reviews over. Gadgetpunt.nl verkoopt echter geen smartwatches kinderen. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor zaken rondom de aankoop. 

Gepubliceerd op: 29 nov. 2022

Lees ook onze andere vergelijkingen

We hebben nog veel meer producten met elkaar vergeleken en top 10 lijsten samengesteld. Bekijk deze ook en maak de juiste keuze. Je vindt deze reviews via de homepagina.